Pasta ala strandhugg med Heléne

Sätt på en kastrull med vatten och koka upp. En lagom nypa salt i. Medans vattnet kokar upp ta en annan kastrull och häv i BonJouren. Häv i skinkan också. Sätt på värme och rör om skinkan i BonJouren medan den blir flytande av värmen(Den ska inte koka).
Nu kokar vattnet i den andra kastrullen. Häv i den färska pastan och koka exakt max 120 sekunder. Kokar den mer blir den degig. När det är fyra sekunder kvar, lyft och häll av vattnet i durkslag. Häll tillbaka pastan i kastrullen och ringla lite lätt olivolja på så att den inte klibbar, bara lite olja.
Häll upp pastan på tallrik och lite skinksås på och några grönsaker såsom solmogen tomat. Ett glas vin till och gott
sällskap av en solbränd medseglare.....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0