Segling från Lerkil till Hönö

Solen sken när vi vaknade efter en god natts sömn. Lerkil är raka motsatsen till larmet inför VM på Getterön. Inte ens gubben i kontainern besvärade oss. Vindarna var ostliga och vi satte segel omeddelbart. 'stundtals gjorde vi uppåt sju knop i halvvindarna och sjögången var obefintlig efytersom det blåste från land.

Nu började det bli såpass med båtar igen att vi måste hålla koll på trafiken. Det kan man inte säga om våra sydligare farvatten precis....

Idag blir det inga bilder eftersom det inte hände något speciellt. Om ni vill veta hur en Maxi 95 ser ut när den seglar, klicka på denna länk: http://web.comhem.se/~u31141954/index3.htm  Klicka sen på en av de mindre bilderna med en lutande maxi. Så var det idag oxo.....

Seglingen var mycket behaglig och rolig men nånstans måste vi ju sova. På Hönö huserar ju lite bekanta personer så vi ringde våra vänned där. Tyvärr var de också på seglats (båten Ebba) och låg på Väderöarna. Vi  fick erbjudande om att låna deras plats vilket vi inte tackade nej till. Kan man inte umgås med sina vänner så får man väl utnyttja dem ;-).

Sen kom regnet och vi käkade lax och sallad under kapellet. Kvällen avrundades med en av grabbarnas kvarlämnade kvalitetsfilmer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0