Foto på Fotö, från Fotö...


Dagen började med ett ihållande regn. Ett regn som till synes bara ökade utan ände. Det lät som om någon stod på bryggan och sprutade med tre vattenslangar rätt på båten samtidigt som man klämmer på strålen med tummen.
Vi gick ett varv i stan iförda fullt sjöställ men då skulle alla, alla på Hönö ha lunch. OK, de får väl behålla sina T-shirtar till reapris till nästa säsong. Vi tog lunch vi också.
Sen SMS:ssade Bosse på Dizzy (en bekant Albin Deltabåt från Kungälv) att de (Bosse och gunilla) var på väg till Läesö men skulle först avvakta på Fotö över natten. Lite motigt var det att rulla ihop det genomblöta kapellet men besväret övervägs av det trevliga i att träffa sina vänner. Vi tuffade de enockenhalv sjömilen till Fotö.
På Dizzy träffade vi även Karin med familj(Bosses syrra) som vi inte sett sedan typ tre fyra somrar sedan samt  Gunillas föräldrar som ju bor på Hönö och tagit sig över bon för att kolla läget.

Vi önskar Dizzy med följe en trevlig resa till Laesö. Själva ska vi leta upp något i Bohuslän som kan vara en värdig semesteravslutning.  

Fundering: Om man avbildar Fotö grafiskt, är man då en fotögraf?  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0